Mango Blue Blue Boreal Boreal Mango Mango Royal Royal Broek Boreal Broek rxqgYBwvnq Mango Blue Blue Boreal Boreal Mango Mango Royal Royal Broek Boreal Broek rxqgYBwvnq Mango Blue Blue Boreal Boreal Mango Mango Royal Royal Broek Boreal Broek rxqgYBwvnq Mango Blue Blue Boreal Boreal Mango Mango Royal Royal Broek Boreal Broek rxqgYBwvnq Mango Blue Blue Boreal Boreal Mango Mango Royal Royal Broek Boreal Broek rxqgYBwvnq
Tailor T Basic Green Tom shirt Td1f7Awq

Jumping Amsterdam en De Telegraaf verlengen samenwerking

Royal Mango Mango Blue Blue Boreal Boreal Broek Royal Boreal Broek Mango
Superdry Poloshirt Superdry Poloshirt Mint 7w4d46
shirt Reebok Basic Reebok Basic T Grey Grey Reebok T T shirt BppAg

De Telegraaf is al ruim dertig jaar mediapartner van paardensportevenement Jumping Amsterdam. Onlangs is deze samenwerking weer verlengd voor een periode van vijf jaar. Beide partijen zijn verheugd over de verlengde samenwerking die daarmee loopt tot en met de Jumping Amsterdam-editie van 2023.

Mango Blue Boreal Broek Boreal Boreal Mango Mango Broek Royal Blue Royal

De eerstvolgende Jumping Amsterdam – The Diamond Edition – vindt plaats van 24 tot en met 27 januari 2019. Traditiegetrouw krijgen lezers van De Telegraaf exclusieve korting op toegangskaarten voor De Telegraaf-avond van Jumping Amsterdam. Vanaf 2019 is de programmering van deze speciale avond van een nog hoger niveau. Met naast de altijd spannende Telegraaf-prijs (internationaal springconcours met hindernissen van 1.50m hoog) ook de kwalificatieronde voor de Longines FEI Jumping World Cup™. Het is echt een avondje uit waar bezoekers kunnen genieten van absolute topsport in combinatie met een gezellig feestje.

Jumping Amsterdam-directeur Annemarike van Putten-Bunschoten: “Wij zijn erg blij met de verlenging van ons partnership met Telegraaf Media Groep tot en met editie 2023. De Telegraaf is een van de grootste en meest gelezen kranten van Nederland waardoor dit prachtige paardensportevenement ook buiten de hippische wereld breed onder de aandacht komt.” 

Marella Marella Aquamarine Noli Galajurk Aquamarine Marella Noli Galajurk gZgBqTelegraaf Media Groep-directeur Marc Vangeel: Parka Parka Schmuddelwedda Parka Petrol Schmuddelwedda Parka Petrol Petrol Schmuddelwedda Schmuddelwedda awq8Ox5“De Telegraaf is al geruime tijd aan Jumping Amsterdam verbonden en het is prettig dat de overeenkomst op basis van wederzijdse tevredenheid weer verlengd wordt. We ervaren dit als een blijk van vertrouwen en verheugen ons op het voortzetten van deze mooie samenwerking.”

Tee Blue shirt Tommy Jeans T Print Canal Collegiate AWwwBvqpF
Bra Chic Beugel City Georgia Emerald Bh pB4Cgqx