Dress Korte May Nmtaia Jurk Kalamata Noisy fnFw1xqnR Dress Korte May Nmtaia Jurk Kalamata Noisy fnFw1xqnR Dress Korte May Nmtaia Jurk Kalamata Noisy fnFw1xqnR Dress Korte May Nmtaia Jurk Kalamata Noisy fnFw1xqnR Dress Korte May Nmtaia Jurk Kalamata Noisy fnFw1xqnR Dress Korte May Nmtaia Jurk Kalamata Noisy fnFw1xqnR
Light white Lydc Blue Schoudertas London XzEwxnqO0

Jumping Amsterdam en De Telegraaf verlengen samenwerking

Nmtaia Kalamata May Dress Noisy Jurk Korte
onyx Beige Hobo Furla Handtas Fortezza qIOxwtU
Kipling Blush Metallic Art Pouch Toilettas pxqqwWOnvS

De Telegraaf is al ruim dertig jaar mediapartner van paardensportevenement Jumping Amsterdam. Onlangs is deze samenwerking weer verlengd voor een periode van vijf jaar. Beide partijen zijn verheugd over de verlengde samenwerking die daarmee loopt tot en met de Jumping Amsterdam-editie van 2023.

Kalamata Nmtaia Noisy May Jurk Dress Korte

De eerstvolgende Jumping Amsterdam – The Diamond Edition – vindt plaats van 24 tot en met 27 januari 2019. Traditiegetrouw krijgen lezers van De Telegraaf exclusieve korting op toegangskaarten voor De Telegraaf-avond van Jumping Amsterdam. Vanaf 2019 is de programmering van deze speciale avond van een nog hoger niveau. Met naast de altijd spannende Telegraaf-prijs (internationaal springconcours met hindernissen van 1.50m hoog) ook de kwalificatieronde voor de Longines FEI Jumping World Cup™. Het is echt een avondje uit waar bezoekers kunnen genieten van absolute topsport in combinatie met een gezellig feestje.

Jumping Amsterdam-directeur Annemarike van Putten-Bunschoten: “Wij zijn erg blij met de verlenging van ons partnership met Telegraaf Media Groep tot en met editie 2023. De Telegraaf is een van de grootste en meest gelezen kranten van Nederland waardoor dit prachtige paardensportevenement ook buiten de hippische wereld breed onder de aandacht komt.” 

Fit Soho Medium Blue Skinny Jeans Mango qtRTTTelegraaf Media Groep-directeur Marc Vangeel: Waist Emerald Tie Look New Black Shorts qO5tpp“De Telegraaf is al geruime tijd aan Jumping Amsterdam verbonden en het is prettig dat de overeenkomst op basis van wederzijdse tevredenheid weer verlengd wordt. We ervaren dit als een blijk van vertrouwen en verheugen ons op het voortzetten van deze mooie samenwerking.”

Even Even Beige Jerseyjurk amp;odd black amp;odd Y7qf66
Vila Dress Pepper Jerseyjurk Green Visalda RR0qB