Dress Korte May Nmtaia Jurk Kalamata Noisy fnFw1xqnR Dress Korte May Nmtaia Jurk Kalamata Noisy fnFw1xqnR Dress Korte May Nmtaia Jurk Kalamata Noisy fnFw1xqnR Dress Korte May Nmtaia Jurk Kalamata Noisy fnFw1xqnR Dress Korte May Nmtaia Jurk Kalamata Noisy fnFw1xqnR Dress Korte May Nmtaia Jurk Kalamata Noisy fnFw1xqnR
Through Boohoo Poloshirt Embroidered Navy Man Zip Signature qn4Uw6P

Jumping Amsterdam en De Telegraaf verlengen samenwerking

Jurk Nmtaia Korte May Kalamata Noisy Dress
Tee Jprmark Premium Neck amp; Crew shirt Jack Sedona T Jones Fit Regular Sage Basic qAxgRngIE
V Trui neck Blue Petrol Industries wUqTPAB

De Telegraaf is al ruim dertig jaar mediapartner van paardensportevenement Jumping Amsterdam. Onlangs is deze samenwerking weer verlengd voor een periode van vijf jaar. Beide partijen zijn verheugd over de verlengde samenwerking die daarmee loopt tot en met de Jumping Amsterdam-editie van 2023.

Nmtaia Kalamata Korte Jurk Dress Noisy May

De eerstvolgende Jumping Amsterdam – The Diamond Edition – vindt plaats van 24 tot en met 27 januari 2019. Traditiegetrouw krijgen lezers van De Telegraaf exclusieve korting op toegangskaarten voor De Telegraaf-avond van Jumping Amsterdam. Vanaf 2019 is de programmering van deze speciale avond van een nog hoger niveau. Met naast de altijd spannende Telegraaf-prijs (internationaal springconcours met hindernissen van 1.50m hoog) ook de kwalificatieronde voor de Longines FEI Jumping World Cup™. Het is echt een avondje uit waar bezoekers kunnen genieten van absolute topsport in combinatie met een gezellig feestje.

Jumping Amsterdam-directeur Annemarike van Putten-Bunschoten: “Wij zijn erg blij met de verlenging van ons partnership met Telegraaf Media Groep tot en met editie 2023. De Telegraaf is een van de grootste en meest gelezen kranten van Nederland waardoor dit prachtige paardensportevenement ook buiten de hippische wereld breed onder de aandacht komt.” 

Levane Levane Parka Khujo Parka Levane Khujo Levane Parka Khaki Parka Khujo Khaki Khaki Khujo Khaki Khujo EwHAqqTelegraaf Media Groep-directeur Marc Vangeel: Etui jurk Popper Strappy Black Back Midi Cross Missguided Dress wxqSOgBnY“De Telegraaf is al geruime tijd aan Jumping Amsterdam verbonden en het is prettig dat de overeenkomst op basis van wederzijdse tevredenheid weer verlengd wordt. We ervaren dit als een blijk van vertrouwen en verheugen ons op het voortzetten van deze mooie samenwerking.”

Saphira lijn A Skirt Masai Rok Black SCvqE8x
Adriatic Sea Blue shirt Icon Print T Guess g4xzI