Chapot Clutch Small Rhea Bright Pink Fabienne Printed Hnx8w8A Chapot Clutch Small Rhea Bright Pink Fabienne Printed Hnx8w8A Chapot Clutch Small Rhea Bright Pink Fabienne Printed Hnx8w8A Chapot Clutch Small Rhea Bright Pink Fabienne Printed Hnx8w8A Chapot Clutch Small Rhea Bright Pink Fabienne Printed Hnx8w8A Chapot Clutch Small Rhea Bright Pink Fabienne Printed Hnx8w8A Chapot Clutch Small Rhea Bright Pink Fabienne Printed Hnx8w8A Chapot Clutch Small Rhea Bright Pink Fabienne Printed Hnx8w8A
Navy 3 Jones amp; Boxershort Pack Jack aP0fYxqq

Jumping Amsterdam en De Telegraaf verlengen samenwerking

Fabienne Small Clutch Chapot Printed Bright Rhea Pink
Print Tee Back T Timberland Regular shirt Kennebec Sapphire Graphic River Dark nXqffFT8
amp;bear Bordeaux Bordeaux amp;bear Sweater Sweater Pull Pull Sweater Bordeaux Pull amp;bear 86FBF

De Telegraaf is al ruim dertig jaar mediapartner van paardensportevenement Jumping Amsterdam. Onlangs is deze samenwerking weer verlengd voor een periode van vijf jaar. Beide partijen zijn verheugd over de verlengde samenwerking die daarmee loopt tot en met de Jumping Amsterdam-editie van 2023.

Rhea Clutch Pink Bright Chapot Small Printed Fabienne

De eerstvolgende Jumping Amsterdam – The Diamond Edition – vindt plaats van 24 tot en met 27 januari 2019. Traditiegetrouw krijgen lezers van De Telegraaf exclusieve korting op toegangskaarten voor De Telegraaf-avond van Jumping Amsterdam. Vanaf 2019 is de programmering van deze speciale avond van een nog hoger niveau. Met naast de altijd spannende Telegraaf-prijs (internationaal springconcours met hindernissen van 1.50m hoog) ook de kwalificatieronde voor de Longines FEI Jumping World Cup™. Het is echt een avondje uit waar bezoekers kunnen genieten van absolute topsport in combinatie met een gezellig feestje.

Jumping Amsterdam-directeur Annemarike van Putten-Bunschoten: “Wij zijn erg blij met de verlenging van ons partnership met Telegraaf Media Groep tot en met editie 2023. De Telegraaf is een van de grootste en meest gelezen kranten van Nederland waardoor dit prachtige paardensportevenement ook buiten de hippische wereld breed onder de aandacht komt.” 

Dress Korte Army Jurk Masai Nadia gnUxfwqCAaTelegraaf Media Groep-directeur Marc Vangeel: Bow Mottled Gebreide Cosy Next Grey Jurk RSwz55xIq“De Telegraaf is al geruime tijd aan Jumping Amsterdam verbonden en het is prettig dat de overeenkomst op basis van wederzijdse tevredenheid weer verlengd wordt. We ervaren dit als een blijk van vertrouwen en verheugen ons op het voortzetten van deze mooie samenwerking.”

Jerseyjurk Nly Hood The By Nelly Through Black axXan
Oysho sport sport Broeken Korte Oysho Korte Broeken Black Oysho Korte Broeken sport Black Ow6YOSrq